Hovädzina na ruský spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg hovädzieho stehna, 1,5 kg zemiakov, dobrý kečup, mleté čierne korenie, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, olej na pečenie, paradajkový pretlak, 4 väčšie cibule.

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na hrubšie rezne, zemiaky očistíme a nakrájame na hrubšie kolieska. Do vymasteného pekáča uložíme na spodok v jednej vrstve zemiaky, na ne poukladáme nakrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme. Na to položíme plátky mäsa a osolíme, okoreníme, prekryjeme cibuľou a zemiakmi. Do hrnca dáme celý pretlak, kečup a privedieme do varu. Omáčkou zalejeme zmes na pekáči tak, aby všetko bolo ponorené. Prikryjeme a dáme do túry na 2 až 2,5 hodiny piecť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1021
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1022

Podobné recepty:
  • Silvestrovský hermelín

    Silvestrovský hermelín

  • Vyprážané mäsové palacinky

    Vyprážané mäsové palacinky

  • Hnev rytierov s kukuričnými plackami

    Hnev rytierov s kukuričnými plackami

kuk