Francúzsky krém

2018-02-19

Popis

Francúzsky krém

Ingrediencie

  • 3 ks čokolády na varenie
  • 3 ks vajcia
  • 1 ks šľahačkovú smotanu
  • kúsok masla
  • trochu kryštálového cukru
  • koňak

Postup

Krok 1

Z bielkov ušľaháme sneh. Do žĺtkov pridáme kryštálový cukor a šľaháme nad parou. Do krému dáme rozpustenú čokoládu, necháme vychladnúť a nakoniec pridáme sneh, šľahačku a koňak.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 965
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

966

Podobné recepty:
  • Pečené zemiaky s rozmarínom

    Pečené zemiaky s rozmarínom

  • Vyprážané mäsové palacinky

    Vyprážané mäsové palacinky

  • Hubový 'kaviár'

    Hubový 'kaviár'

kuk