Medailóniky gruzínsky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g sviečkovice, 20 g olív, 30 g rajčinového pretlaku, 80 g uhoriek, 1 dl červeného vína, olej, cibuľu, mleté čierne korenie, soľ, kôpor.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na medailóniky, mierne naklepeme, osolíme, okoreníme. Po oboch stranách opečieme a vyberieme. Do výpeku dáme pokrájanú cibuľu, na kocky pokrájané uhorky, odkôstkované olivy, rajčinový pretlak a zjemníme červeným vínom. Krátko povaríme, pridáme medailóniky a posypeme posekaným kôprom. Podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1002
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1003

Podobné recepty:
  • Salzburgské halušky na sladko

    Salzburgské halušky na sladko

  • Trojfarebné omáčky

    Trojfarebné omáčky

  • Steaky v korenenej omáčke

    Steaky v korenenej omáčke

kuk