Šalát z cibule a datlí

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g cibule, 500 g datlí, 2,5 dl vínneho octu, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Ošúpanú cibuľu prekrojíme na polovice a nakrájame na tenké prúžky. Zalejeme ju 0,5 l vriacej vody a necháme 10 stáť. Potom ju dobre scedíme. Datle vykôstkujeme a pokrájame na prúžky. Cibuľu zmiešame s pokrájanými datľami a zalejeme octom, osolíme, okoreníme a necháme 3 až 4 hodiny postáť. Občas premiešame. Podávame chladený s tmavým chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 839
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

840

Podobné recepty:
  • Čakankový šalát

    Čakankový šalát

  • Bábovka z vajcového likéru

    Bábovka z vajcového likéru

  • Papriková nátierka II

    Papriková nátierka II

kuk