Perníkový koláč s jablkami a kakaom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 vajcia, 250 g cukru, 50 g medu, 1 lyžicu kakaa, 2 dl oleja, 400 g polohrubej múky, vanilkový cukor, 600 g postrúhaných jabĺk, 2 lyžice sódy bikarbóny, 1 lyžičku mletej škorice, za hrsť hrozienok.

Postup

Krok 1

Vajcia s cukrom dobre vymiešame, postupne pridáme ostatné suroviny a premiešame. Na vymastený a múkou vysypaný plech cesto nalejeme a upečieme. Upečený a vychladnutý pekáč posypeme cukrom premiešaným s kakaom a škoricou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1417
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1418

Podobné recepty:
  • Kel so šunkou

    Kel so šunkou

  • Tvarohová štóla

    Tvarohová štóla

  • Roztopašná vinohradníčka

    Roztopašná vinohradníčka

kuk