Zbojnícky guláš

2004-12-01

Ingrediencie

  • 100 g údenej slaniny, 1 cibuµu, 1 strúčik cesnaku, 500 g µubovoµného mäsa, mletú červenú papriku, feferónku, soµ, 4 očistené zemiaky, 3 huby (čerstvé/sušené), 1 hlávku kapusty, rascu.

Postup

Krok 1

Kocky slaniny popraľíme. Keď pustia tuk a zbelejú pridáme posekanú cibuµu a cesnak. Keď cibuµa zosklovatie pridáme papriku, mäso, feferónku, zemiaky, huby, posolíme a uvaríme. Zemiaky roztlačíme a do mäkkého mäsa pridáme nastrúhanú hlávku kapusty, posypeme rascou a povaríme kým kapusta nezmäkne. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 857
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

858

Podobné recepty:
  • Teľacie mäso na paprike

    Teľacie mäso na paprike

  • Agneška čorba

    Agneška čorba

  • Bratislavský tokáň s haluškami

    Bratislavský tokáň s haluškami

kuk