Višne v mede

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg višní, 400 g medu.

Postup

Krok 1

Do kastróla dáme med a mierne ho zahrejeme. Pridáme opláchnuté, odstopkované višne a krátko povaríme. Naberačkou ich vyberáme a dávame do malých pohárikov. Dolejeme ich šťavou z medom, uzatvoríme a sterilizujeme 15 minút, pri teplote 85 stupňov Celzia. Podávame ako dezert, ozdobené neosladenou šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1134
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1135

Podobné recepty:
  • Zapekaná zelenina

    Zapekaná zelenina

  • Kysnutý koláč z čiernych a červených ríbezlí

    Kysnutý koláč z čiernych a červených ríbezlí

  • Cestovinový šalát s krabími prstami a broskyňami

    Cestovinový šalát s krabími prstami a broskyňami

kuk