Rezeň z mletého mastného mäsa

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g mastného mäsa (bôčika), 300 g tvrdého syra, 2 dl mlieka, soľ, mleté čierne korenie, múku, vajce, strúhanku.

Postup

Krok 1

Surové mastné mäso zomelieme, zmiešame s postrúhaným syrom, osolíme, okoreníme, pridáme 2 dl mlieka a necháme odpočinúť do druhého dňa. NA druhý deň opäť zomelieme a z hmoty tvarujeme plátky – rezne – ktoré obalíme v múke, vo vajci, v strúhanke a vypražíme. Ako prílohu podávame varené, alebo opekané zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 787
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

788

Podobné recepty:
  • Tinktúra z cibule

    Tinktúra z cibule

  • Domáca syrová hrudka

    Domáca syrová hrudka

  • Pečeň so slivkovou omáčkou

    Pečeň so slivkovou omáčkou

kuk