Šalát z kyslých rýb
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Ryby morské , Šaláty , Výdatné šaláty
Ingrediencie
- 250 g kyslých rýb (slede alebo zavináče), 1 cibuľa, 100 g sterilizovaného hrášku, 100 g sterilizovanej miešanej zeleniny, 150 g majonézy, 2 lyžice bieleho vína, soľ, mleté čierne korenie.
Postup
Krok 1
Kyslé ryby pokrájame na menšie kúsky, pridáme cibuľu posekanú nadrobno, sterilizovaný hrášok a sterilizovanú miešanú zeleninu pokrájanú na malé kocky. Takto pripravený šalát zalejeme majonézou, v ktorej sme rozmiešali biele víno, soľ a mleté čierne korenie, a zľahka premiešame. Podávame vychladený.