Šalát z kyslých rýb

2015-09-29

    Ingrediencie

    • 250 g kyslých rýb (slede alebo zavináče), 1 cibuľa, 100 g sterilizovaného hrášku, 100 g sterilizovanej miešanej zeleniny, 150 g majonézy, 2 lyžice bieleho vína, soľ, mleté čierne korenie.

    Postup

    Krok 1

    Kyslé ryby pokrájame na menšie kúsky, pridáme cibuľu posekanú nadrobno, sterilizovaný hrášok a sterilizovanú miešanú zeleninu pokrájanú na malé kocky. Takto pripravený šalát zalejeme majonézou, v ktorej sme rozmiešali biele víno, soľ a mleté čierne korenie, a zľahka premiešame. Podávame vychladený.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 1366
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    1367

    Podobné recepty:
    • Taliansky šalát

      Taliansky šalát

    kuk