Ovocný srnčí chrbát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 lyžice želatíny, 1 dl vody, 2 dl mlieka, 2 lyžice práškového cukru, 1 vrecúško vanilkového cukru, 2 žĺtky, 1 smotanu na šľahanie, ľubovoľné ovocie (jahody, maliny, ...), detské piškóty.

Postup

Krok 1

Želatínu dáme na dve hodiny do vody. Nad parou uvaríme mlieko s práškovým cukrom, vanilkovým cukrom a žĺtkami. Odstavíme, primiešame želatínu a necháme vychladnúť, Do vychladnutého krému primiešame vyšľahanú šľahačkovú smotanu. Formu vypláchneme a vrstvíme do nej krém s ovocím a detskými piškótami. Po naplnení dáme do chladničky. Po niekoľkých hodinách vyklopíme z formy.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 888
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

889

Podobné recepty:
  • Párky v lístkovom ceste

    Párky v lístkovom ceste

  • Zapekaná jahňacina

    Zapekaná jahňacina

  • Zemiaky na kyslo s hubami

    Zemiaky na kyslo s hubami

kuk