Plnené bravčové karé

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g bravčového karé bez kosti, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masti, 1 malá cibuľa, 100 g čerstvých húb, 1 surové vajce, 1 vajce uvarené na tvrdo, 1 malá kapia, zelená petržlenová vňať

Postup

Krok 1

Mäso rozkrojíme na štyri rezne, ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Na polovici masti speníme cibuľu posekanú nadrobno, pridáme očistené huby pokrájané na plátky a udusíme do mäkka. Polovicu húb necháme na obloženie. Do druhej polovice húb zamiešame rozšľahané vajce a urobíme riedku praženicu, ktorú rozdelíme na rezne. Vajce uvarené na tvrdo olúpeme, rozkrojíme na štvrtky a rozložíme na rezne. Kapiu pokrájame a takisto uložíme na rezne. Obložené rezne zvinieme, spojíme ihlicou alebo špáradlom tak, aby plnka počas prípravy nevytiekla, opražíme na druhej polovici masti, podlejeme a udusíme do mäkka. Udusené naplnené karé obložíme udusenými hubami a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1509
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1510

Podobné recepty:
  • Bravčová pečen marinovaná

    Bravčová pečen marinovaná

  • Teľacie kolienko na paprike

    Teľacie kolienko na paprike

  • Jahňacie stehno na spôsob Zarembo

    Jahňacie stehno na spôsob Zarembo

kuk