Syrové sufle

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 100 g masla, 100 g múky, 0,5 l mlieka, 150 g postrúhaného francúzskeho syra (podobný ementálu), 5 vajec, soľ, mleté biele korenie.

Postup

Krok 1

Z masla a múky pripravíme svetlú zásmažku, do ktorej postupne, za stáleho miešanie, pridávame mlieko. Uvarený bešamel necháme vychladnúť. Do vychladnutého bešamelu primiešame postrúhaný syr, žĺtky, sneh z bielok, soľ, mleté biele korenie. Prelejeme do vymastenej misy z varného skla a pečieme 45 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1064
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1065

Podobné recepty:
  • Zemiakové krokety III

    Zemiakové krokety III

  • Kapor na víne s medom

    Kapor na víne s medom

  • Zapekaný syr

    Zapekaný syr

kuk