Zemiaky na sucho

2004-10-06

Ingrediencie

  • 1 kg stredne veľkých, rovnakých veľkosťou, zemiakov, 1 domácu klobásu, alebo 100 g domácej slaniny, 200 g kyslej kapusty.

Postup

Krok 1

Zemiaky ošúpeme, poukladáme na plech a pečieme v rúre 45 až 60 minút. Počas pečenia ich premiešame, aby sa nepripiekli. Upečené zemiak prekrojíme na polovice, osolíme ich, potrieme maslom, pridáme pokrájanú domácu klobásu, alebo slaninu, kyslú kapustu. Polovice zemiakov pospájame a dáme na taniere.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 846
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

847

Podobné recepty:
  • Ovsenné medailóniky

    Ovsenné medailóniky

  • Grécka musaka

    Grécka musaka

  • Pomarančové košíčky plnené syrom

    Pomarančové košíčky plnené syrom

kuk