Plnené zemiaky

2004-10-05

Ingrediencie

  • 600 g zemiakov, 200 g špenátových listov, 200 g plesňového syra (napr. Niva), štipku mletého čierneho korenia, soľ, 2 strúčiky cesnaku.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke prekrojíme na polovice. Lyžicou vyberieme časť vnútra. Plnka: špenát podusíme, pridáme rozdrvený plesňový syr, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, prípadne soľ. Zmesou naplníme zemiaky. Navrch položíme plátok slaniny a zapečieme v rúre. Podávame so šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 732
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

733

Podobné recepty:
  • Pôstna kapustnica

    Pôstna kapustnica

  • Zemiaky plnené zeleninou

    Zemiaky plnené zeleninou

  • Vegetariánsky stroganov

    Vegetariánsky stroganov

kuk