Hroznový šalát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g hrozna, 100 g hrušiek, 150 g jabĺk, 1 citrón, 300 g majonézy.

Postup

Krok 1

Ovocie umyjeme z hrušiek a jabĺk odstránime jadrovníky. Jablká a hrušky pokrájame na malé kocky, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme bobule hrozna, majonézu a premiešame. Schladený šalát podávame k teľaciemu mäsu, hydine, zverine, alebo samotný.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1007
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1008

Podobné recepty:
  • Zemiakový tatársky biftek

    Zemiakový tatársky biftek

  • Ananásové rezy II

    Ananásové rezy II

  • Kapustový šalát s jablkami a majonézou

    Kapustový šalát s jablkami a majonézou

kuk