Zeleninová nátierka

2004-09-29

Ingrediencie

  • 1 menší kaleráb, 2 väčšie mrkvy, 2 jablká, soľ, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, 100 g majonézy, 2 lyžice smotany.

Postup

Krok 1

Kaleráb a mrkvu očistíme a dáme do osolenej vriacej vody. Uvaríme do mäkka. Po vychladnutí postrúhame na jemnom strúhadle. Cesnak rozotrieme so soľou. Jablká ošúpeme a postrúhame na hrubšom strúhadle. Majonézu vymiešame so smotanou, dochutíme citrónovou šťavou a cesnakom rozotreným so soľou. K majonéze pridáme postrúhané suroviny a dobre vymiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 876
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

877

Podobné recepty:
  • Rebarborový kompót

    Rebarborový kompót

  • Zapekaná tekvica s hubami

    Zapekaná tekvica s hubami

  • Banánová ryža

    Banánová ryža

kuk