Vajce zapečené v zemiakovej kaši

2004-09-29

Ingrediencie

  • 500 g zemiakov, 2,5 dl mlieka, 60 g masla, 4 vajcia, soľ, 100 g tvrdého syra.

Postup

Krok 1

Ošúpané zemiaky uvaríme v osolenej vode do mäkka, scedíme, pridáme horúce mlieko, polovicu dávky masla a vyšľaháme hladkú zemiakovú kašu. Do kaše urobíme 4 jamky a do každej z nich dáme 1 vajce. Vajcia osolíme, posypeme strúhaným syrom, pokvapkáme maslom. Zapekáme v rúre, pokým vajcia nestuhnú. Podávame so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 807
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

808

Podobné recepty:
  • Rezne zo strukovín

    Rezne zo strukovín

  • Vajíčkova pizza

    Vajíčkova pizza

  • Rýchly tvarohový dezert

    Rýchly tvarohový dezert

kuk