Krevetová praženica s arašidami

2004-09-29

Ingrediencie

  • 200 g póru, 40 g masla, soľ, mleté biele korenie, 8 vajec, 8 lyžíc mlieka, štipku muškátového kvetu, 100 g solených arašidov, 1 balenie mrazených kreviet.

Postup

Krok 1

Na polovici dávky masla speníme najemno pokrájaný pór, osolíme, okoreníme. Vajcia rozmiešame s mliekom, osolíme, okoreníme. Vajcia vylejeme na panvicu s druhou polovicou masla, pridáme oriešky, pór a krevety. Pri nízkej teplote, za občasného pomiešania, necháme stuhnúť. Podávame s ražným chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 875
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

876

Podobné recepty:
  • Treska s pórom a smotanovou omáčkou

    Treska s pórom a smotanovou omáčkou

  • Džem z pomarančov a kivi

    Džem z pomarančov a kivi

  • Makaróny so špargľovou omáčkou

    Makaróny so špargľovou omáčkou

kuk