Krevetová praženica s arašidami
2004-09-29- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Vodné živočíchy
Ingrediencie
- 200 g póru, 40 g masla, soľ, mleté biele korenie, 8 vajec, 8 lyžíc mlieka, štipku muškátového kvetu, 100 g solených arašidov, 1 balenie mrazených kreviet.
Postup
Krok 1
Na polovici dávky masla speníme najemno pokrájaný pór, osolíme, okoreníme. Vajcia rozmiešame s mliekom, osolíme, okoreníme. Vajcia vylejeme na panvicu s druhou polovicou masla, pridáme oriešky, pór a krevety. Pri nízkej teplote, za občasného pomiešania, necháme stuhnúť. Podávame s ražným chlebom.