Paprikový lekvár

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg červených paprík, 1 kg zrelých rajčín, 0,5 kg cibule, 6 feferónov, 2 dl oleja, 200 g kryštálového cukru, 1 lyžicu soli, 0,4 dl octu.

Postup

Krok 1

Papriky, rajčiny, cibuľu a feferóny pomelieme, zmiešame s olejom, cukrom, soľou, octom a varíme asi 40 minút. Zmesou naplníme poháre, uzatvoríme a sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 1722
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1723

Podobné recepty:
  • Syrový dip

    Syrový dip

  • Parížska nepečená torta

    Parížska nepečená torta

  • Dusená zelená fazuľka

    Dusená zelená fazuľka

kuk