Studená omáčka ako príloha

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg papriky, 1 kg paradajok, 1 kg cibule, 1 dl octu, 1 dl oleja, 3 malé paradajkové pretlaky, 200 g kryštálového cukru, soľ, 240 g sterilizovanej kukurice, 270 g čerstvých šampiňónov, 7 dl pohár sterilizovaných uhoriek.

Postup

Krok 1

Zeleninu nakrájame na malé kúsky, podusíme a pridáme postupne cukor, ocot, soľ, olej, huby, kukuricu, uhorky nakrájané na malé kúsky a paradajkový pretlak. Necháme prevrieť, naplníme do fliaš a sterilizujeme 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 802
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

803

Podobné recepty:
  • Syrové sufle

    Syrové sufle

  • Vzpružujúca ľadová káva

    Vzpružujúca ľadová káva

  • Grécky prekladaný baklažán

    Grécky prekladaný baklažán

kuk