Hovädzie pečené na koňaku

2015-09-29

Ingrediencie

  • Hovädzie stehno, koňak, olej, zemiaky, rozmarín, brokolicu, citrón, soľ.

Postup

Krok 1

Hovädzie stehno upečieme vcelku tak, aby bolo zvonka opečené a zvnútra krvavé, posledných 15 minút ho podlievame olejom a koňakom. Mäso nakrájame a výpek si odložíme a pri podávaní ním podlievame bifteky. Zemiaky uvaríme a opečieme s rozmarínom. Uvaríme brokolicu a podávame ju s olejom, citrónom a soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1081
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1082

Podobné recepty:
  • Valašský guláš s kapustou a šampiňónmi

    Valašský guláš s kapustou a šampiňónmi

  • Zapečené guľky so zemiakmi

    Zapečené guľky so zemiakmi

  • Španielska misa

    Španielska misa

kuk