Nátierka z červenej papriky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 kg červenej papriky, 1 kg cibule, 50 g cesnaku, 0,5 l oleja, 4 dl octu, 200 g cukru, 1 lyžicu soli.

Postup

Krok 1

Očistenú papriku, cibuľu a cesnak pomelieme a dáme variť. Pridáme olej, ocot, cukor a soľ a varíme asi 30 minút. Zmes dáme do pohárov, uzatvoríme ich a sterilizujeme 20 minút pri teplote 80 stupňov Celzia. Nátierka sa hodí na maslový chlieb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 927
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

928

Podobné recepty:
  • Sendvič s dusenými baklažánmi

    Sendvič s dusenými baklažánmi

  • Syrové tajomstvo

    Syrové tajomstvo

  • Francúzska horčica po domácky

    Francúzska horčica po domácky

kuk