Suchohríbový šalát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg hríbov, 1 kg papriky (červenej a zelenej), 1 kg cibule, 3 l vody, 4 dl octu, 60 g soli, 20 zrniečok nového korenia, 6 bobkových listov, 300 g kryštálového cukru.

Postup

Krok 1

Hríby pokrájame a 20 minút povaríme v slanej vode,. scedíme a opláchneme studenou vodou. Papriku, cibuľu pokrájame, zmiešame s hríbmi. Zalejeme nálevom uvareným z vody, octu, soli, nového korenia, bobkových listov a cukru. Po vychladnutí naplníme poháre, uzatvoríme ich a 30 minút sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 833
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

834

Podobné recepty:
  • Šalát z fazule s párkom

    Šalát z fazule s párkom

  • Ovsená kaša s mrkvou a jablkami

    Ovsená kaša s mrkvou a jablkami

  • Hydinový šalát s jogurtom

    Hydinový šalát s jogurtom

kuk