Bedľa jedlá na cesnakovej hrianke

2015-12-03

Popis

Jedlo na desiatu alebo olovrant pre milovníkov húb. Pripravte si bedľu na voňavej cesnakovej hrianke.

Ingrediencie

  • 4 hlávka bedle jedlej
  • olej
  • 4 ks hrianky
  • 4 strúčik cesnaku
  • soľ

Postup

Krok 1

Hlavičku bedle umyjeme, necháme 2 až 3 minúty postáť a opražíme ju z oboch strán na oleji do ružova.

Krok 2

Pripravíme si hrianky, ktoré potrieme prelisovaným cesnakom zmiešaným so soľou a na hrianku položíme opražené hlavičku bedle.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 930
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

931

Podobné recepty:
  • Nátierka z olív

    Nátierka z olív

  • Palacinky zapečené s nivou a šunkou

    Palacinky zapečené s nivou a šunkou

  • Bublanina bez váženia

    Bublanina bez váženia

kuk