Zapekané huby

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1,5 kg na plátky pokrájaných, očistených zemiakov, 1 očistených, na malé kúsky pokrájaných húb, 0,5 kg cibule, olej, soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, 0,5 l smotany.

Postup

Krok 1

Huby udusíme na oleji a nadrobno pokrájanej cibuli, pridáme korenie, papriku, soľ. Zemiaky rozdelíme na dve časti. Jednu časť zemiakov navrstvíme do misky z varného skla, na zemiaky navrstvíme udusené a ochutené huby. Prikryjeme druhou polovicou zemiakov. Smotanu rozmiešame so soľou a korením a zemiaky ňou zalejeme. Prikryjeme a dáme do rúry piecť, približne na jednu hodinu. Potom jedlo odokryjeme a ešte zapečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 923
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

924

Podobné recepty:
  • Veľkonočná baba

    Veľkonočná baba

  • Ananásový koktail

    Ananásový koktail

  • Údené tofu so zelenou paprikou

    Údené tofu so zelenou paprikou

kuk