Hubová žemľovka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g čerstvých húb, olej, 1 cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, rascu, zeleninovú koreniacu zmes, 4 rožky, 3 dl mlieka, 2 vajcia, 2 lyžice masla, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Huby očistíme a pokrájame na plátky. Na oleji speníme očistenú, pokrájanú cibuľu, pridáme huby, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a za občasného premiešania, krátko podusíme. Rožky pokrájame na kolieska, zalejeme vlažným, osoleným mliekom, v ktorom sme rozmiešali vajcia. Polovicu poukladáme do maslom vymastenej opekacej misy. Na rožky navrstvíme podusené huby, ochutíme zeleninovou koreniacou zmesou a prikryjeme druhou polovicou namočených rožkov. V rozohriatej rúre zapečieme do ružova. Pred podávaním posypme nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1348
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1349

Podobné recepty:
  • Zemiaky zapečené so žihľavou

    Zemiaky zapečené so žihľavou

  • Muffinky z ovsenných vločiek

    Muffinky z ovsenných vločiek

  • Pikantné špagety s tuniakom

    Pikantné špagety s tuniakom

kuk