Bravčové rebierka s paradajkami

2015-12-15

Ingrediencie

  • 1 kg bravčových rebierok
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžica masla
  • 1 ks menšiu pokrájanú cibuľu
  • 4 ks zemiaky
  • 0,5 kg paradajok
  • štipka mletého čierneho korenia
  • 2 lyžička soli

Postup

Krok 1

Rebierka potrieme horčicou. Na panvici rozpustíme maslo, na ktorom speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme rebierka a opražíme ich z oboch strán do hneda. Pridáme všetky zvyšné prísady, prikryjeme a na malom ohni dusíme asi 1 hodinu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 652
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

653

Podobné recepty:
  • Tasmánske hovädzie

    Tasmánske hovädzie

  • Kávová roláda

    Kávová roláda

  • Tvarohovo-hruškové lasagne

    Tvarohovo-hruškové lasagne

kuk