Rajčinová nátierka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg rajčín, 2 kg červenej papriky, 2 kg cibule, 8 až 10 feferónov, zeleninový nakladač (napríklad Zelko), 1/2 pohára octu, 200 g kryštálového cukru.

Postup

Krok 1

Suroviny očistíme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme zeleninový nakladač, ocot, cukor. Za stáleho miešania varíme asi 1 hodinu. Potom rozmixujeme, nalejeme do pohárov a sterilizujeme 1 hodinu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 849
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

850

Podobné recepty:
  • Vyprážaný Camembert

    Vyprážaný Camembert

  • Torta Katky Brichtovej

    Torta Katky Brichtovej

  • Torta s jahodami

    Torta s jahodami

kuk