Jambalajská klobása

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g údenej klobásy, 1 lyžicu masla, 1 cibuľu, 6 väčších rajčiakov, 1 strúčik cesnaku, 1 papriku, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na masle speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a posekaný cesnak. Rajčiaky sparíme, olúpeme a pokrájame na plátky. Pridáme pokrájanú papriku, klobásu pokrájanú na kolieska a rajčiaky, osolíme, okoreníme a dusíme asi 10 minút. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 998
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

999

Podobné recepty:
  • Plnené uhorky II

    Plnené uhorky II

  • Ražník so syrčekmi

    Ražník so syrčekmi

  • Sendvič

    Sendvič

kuk