Ríbezľová omeleta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 50 g práškového cukru, štipku soli, 60 g hrubej múky, olej na pečenie, čerstvé ríbezle.

Postup

Krok 1

Žĺtky s cukrom a so soľou vymiešame, pridáme múku, z bielok ušľahaný tuhý sneh a všetko spolu zľahka premiešame. Palacinkovú formu zohrejeme vymastíme, rozotrieme na ňu časť cesta a zapečieme. Na upečené cesto dáme ríbezle, zalejeme ich surovým cestom a obrátime formu na druhú stranu. Upečieme z druhej strany. Upečené omelety preložíme na polovice a posypeme práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 843
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

844

Podobné recepty:
  • Šalát z avokáda

    Šalát z avokáda

  • Králik na olivách

    Králik na olivách

  • Zapečený medový špenát

    Zapečený medový špenát

kuk