Ríbezľovo tvarohový krém
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Dezerty , Ovocné dezerty
Ingrediencie
- 300 g ríbezlí, 250 g tvarohu, 80 g práškového cukru, 3 dl šľahačkovej smotany, 1 vanilínový cukor, kôru z polovice citróna.
Postup
Krok 1
Očistené ríbezle umyjeme a necháme odkvapkať. Tvaroh roztlačíme v miske, pridáme postrúhanú citrónovú kôru a vanilínový cukor. Smotanu s práškovým cukrom vyšľaháme a dve tretiny primiešame k tvarohu. Poháre do polovice naplníme tvarohovým krémom, pridáme ríbezle a druhú polovicu tvarohového krému. Ozdobíme zvyškom šľahačky a ríbezľami. Podávame po vychladení.