Ríbezľovo tvarohový krém

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 300 g ríbezlí, 250 g tvarohu, 80 g práškového cukru, 3 dl šľahačkovej smotany, 1 vanilínový cukor, kôru z polovice citróna.

Postup

Krok 1

Očistené ríbezle umyjeme a necháme odkvapkať. Tvaroh roztlačíme v miske, pridáme postrúhanú citrónovú kôru a vanilínový cukor. Smotanu s práškovým cukrom vyšľaháme a dve tretiny primiešame k tvarohu. Poháre do polovice naplníme tvarohovým krémom, pridáme ríbezle a druhú polovicu tvarohového krému. Ozdobíme zvyškom šľahačky a ríbezľami. Podávame po vychladení.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 878
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

879

Podobné recepty:
  • Raffaello

    Raffaello

  • Balkánska musaka

    Balkánska musaka

  • Zemiaková torta

    Zemiaková torta

kuk