Špenátová cestovina

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 220 g špenátových cestovín, 0,15 dl olivového oleja, 0,15 dl masla, niekoľko najemno pokrájaných špenátových listov, 1 posekaný strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme a necháme odkvapkať. Vo veľkej panvici zohrejeme olej a rozpustíme maslo. Zľahka opražíme špenát a cesnak, pridáme cestoviny, ochutíme a dobre premiešame. Dobre prehrejeme. Na tanieri môžeme posypať postrúhaným syrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 906
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

907

Podobné recepty:
  • Červená a biela kapusta

    Červená a biela kapusta

  • Poleva z kozieho syra

    Poleva z kozieho syra

  • Kapor na masle

    Kapor na masle

kuk