Palacinky plnené špenátom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 150 g mrazeného špenátu, 1 dl mlieka, 1 vajce, 1/2 lyžičky zeleninovej koreniacej zmesi, 1 strúčik cesnaku. Na obalenie múku, vajce, strúhanku.

Postup

Krok 1

Mrazený špenát uvaríme s mliekom, zahustíme ho vajcom, ochutíme zeleninovou koreniacou zmesou, strúčikom prelisovaného cesnaku. Klasické palacinky potrieme špenátovou hmotou, zložíme ich na štvrtiny, obalíme v múke vo vajci a v strúhanke. Vypražíme ich v horúcom oleji. K vypraženým palacinkám sa hodí omáčka z čerstvých šampiňónov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 861
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

862

Podobné recepty:
  • Zázvorový kapor

    Zázvorový kapor

  • Špenátový nákyp z údeným mäsom

    Špenátový nákyp z údeným mäsom

  • Šalát zo zelených lístkov, nektáriniek a kozieho syra

    Šalát zo zelených lístkov, nektáriniek a kozieho syra

kuk