Vločková torta so šľahačkou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 125 g masla, 0,5 dl hnedého cukru, 2 dl ovsených vločiek, 2 dl hladkej múky.

Postup

Krok 1

Rúru vyhrejeme na 180 stupňov Celzia. Maslo rozpustíme, primiešame vločky, cukor, múku. Cesto dáme do vymastenej tortovej formy, pričom okraje vytlačíme navrch. Pečieme asi 15 minút. Uvaríme si hustejší puding, ktorý zmiešame so šľahačkou. Takouto šľahačkou ozdobíme tortu. Na odzdobenie použijeme čerstvé ovocie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 873
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

874

Podobné recepty:
  • Šunkovo-šampiňónová plnka

    Šunkovo-šampiňónová plnka

  • Perníková roláda

    Perníková roláda

  • Ríbezľovoegrešové želé

    Ríbezľovoegrešové želé

kuk