Mrazený malinový pretlak

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg malín, 400 g kryštálového cukru, 1,5 g kyseliny sorbovej (presnejšie, 1 g na 1 kg hotového pretlaku).

Postup

Krok 1

Umyté maliny rozmixujeme a zmiešame s cukrom. Pretlak miešame nad ohňom, až sa cukor rozpustí. Primiešame kyselinu sorbovú. Pretlakom naplníme plastikové misky, vložíme do mrazničky zapnutej na maximum a zmrazíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 756
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

757

Podobné recepty:
  • Ovocný pohár s mangom

    Ovocný pohár s mangom

  • Horúci vínny krém

    Horúci vínny krém

  • Rizoto z tofu

    Rizoto z tofu

kuk