Mrazený malinový pretlak

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg malín, 400 g kryštálového cukru, 1,5 g kyseliny sorbovej (presnejšie, 1 g na 1 kg hotového pretlaku).

Postup

Krok 1

Umyté maliny rozmixujeme a zmiešame s cukrom. Pretlak miešame nad ohňom, až sa cukor rozpustí. Primiešame kyselinu sorbovú. Pretlakom naplníme plastikové misky, vložíme do mrazničky zapnutej na maximum a zmrazíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 735
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

736

Podobné recepty:
  • Šalát z vajec a tresčej pečene

    Šalát z vajec a tresčej pečene

  • Orechový chlieb s olivami a ementálom

    Orechový chlieb s olivami a ementálom

  • Ovocno-maslová pena

    Ovocno-maslová pena

kuk