Ruské baklažánové ikry

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 veľké baklažány, 1 veľkú cibuľu, 3 lyžice oleja, 3 strúčiky cesnaku, 500 g paradajok, mleté čierne alebo biele korenie (z bieleho bude nátierka jemnejšia), soľ.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájané olúpané baklažány, soľ, korenie. Po opražení pridáme aj pokrájané olúpané paradajky a všetko varíme, až kým hmota rozvarením nezhustne. Používame ako nátierku na chlieb, teplú alebo studenú.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1393
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1394

Podobné recepty:
  • Vajcová tlačenka

    Vajcová tlačenka

  • Smotanová omáčka s brokolicou

    Smotanová omáčka s brokolicou

  • Plnený kel

    Plnený kel

kuk