Pstruh na víne

2015-09-29

Ingrediencie

  • Štyri očistené a vypitvané pstruhy, hladkú múku, soľ, mleté čierne korenie, biele víno, olej, citrón.

Postup

Krok 1

Pstruhy nasolíme a okoreníme. Obalíme v múke a na mierne rozpálenom oleji pečieme do mäkka. Pred dokončením pokvapkáme vínom. Hotové pstruhy ozdobíme kolieskami citróna. Ako prílohu môžeme podávať opekané zemiaky alebo zemiakový šalát.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 967
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

968

Podobné recepty:
  • Penne s tuniakom

    Penne s tuniakom

  • Morský jazyk na španielsky spôsob

    Morský jazyk na španielsky spôsob

  • Domáce rybie prsty s ovsenými vločkami

    Domáce rybie prsty s ovsenými vločkami

kuk