Tofu na srbský spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 230 g údeného tofu, 1 veľké sterilizované lečo, 1,5 dl sterilizovaného hrášku, 1 veľkú cibuľu, sójovú omáčku, paradajkový pretlak, 2 lyžice oleja, 1 hlávkový šalát, čerstvú, alebo sterilizovanú kapiu, tvrdý syr na strúhanie.

Postup

Krok 1

Tofu pokrájame na kocky, pokvapkáme sójovou omáčkou a necháme dve hodiny odležať. Odležané tofu opečieme na oleji (na silnom ohni), pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska, lečo, hrášok a paradajkový pretlak a necháme prejsť varom. Podávame na tanieri vyloženom listami hlávkového šalátu, ozdobíme kapiou a posypeme strúhaným syrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1448
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1449

Podobné recepty:
  • Variácie na pohánku

    Variácie na pohánku

  • Rybací krém – polievka

    Rybací krém – polievka

  • Syrové karbonátky

    Syrové karbonátky

kuk