Zeleninové krokety

2004-03-08

Ingrediencie

  • 2 diely zemiakov uvarených v šupke, 1 diel hrubej múky, 1 vajce, štipku soli, vlažnú vodu, špenát, alebo brokolicu, alebo mrkvu.

Postup

Krok 1

Z postrúhaných zemiakov, múky, vajca, soli, prípadne vody vymiešame polotuhé cesto. Do cesta vmiešame posekaný špenát, brokolicu, alebo postrúhanú mrkvu. Z hmoty formujeme krokety, ktoré vyprážame na horúcom oleji. Podávame ako prílohu k duseným pokrmom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 867
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

868

Podobné recepty:
  • Šafranová omáčka

    Šafranová omáčka

  • Nátierka z kalerábov

    Nátierka z kalerábov

  • Paradajkovo fazuľová polievka

    Paradajkovo fazuľová polievka

kuk