Pečené zemiaky s rozmarínom

2004-03-08

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 4 lyžice olivového oleja, 6 strúčikov cesnaku, 1 lyžičku soli, vbetvičku rozmarínu.

Postup

Krok 1

Surové, neošúpané zemiaky dobre umyjeme a pokrájame ich na kocky. Prelisovaný cesnak vymiešame so soľou a olivovým olejom. Do cesnakového oleja dáme kocky zemiakov, premiešame a vysypeme na plech (v rovnomernej vrstve). Posypeme posekaným rozmarínom a upečieme. Podávame k pečenému mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 722
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

723

Podobné recepty:
  • Maková torta (bezlepková)

    Maková torta (bezlepková)

  • Jogurtová zmrzlina s ovocím

    Jogurtová zmrzlina s ovocím

  • Zeleninové pražienky

    Zeleninové pražienky

kuk