Kyslá kapusta s kuracím mäsom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg surových zemiakov, masť, 150 g prerastenej slaniny, 1 kg vykostených kuracích stehien, 2 vetvičky bazalky, 1 kg kyslej kapusty, 2 pochúťkové smotany, šťavu z polovice citróna.

Postup

Krok 1

Surové zemiaky pokrájame na kolieska a poukladáme ich na masťou vymastený pekáč, Na zemiaky poukladáme na plátky pokrájanú slaninu, na slaninu kuracie stehná posypané bazalkou a prikryjeme ich kyslou kapustou. Tieto vrstvy môžeme ešte raz zopakovať. Pred dopečením polejeme pochúťkovou smotanou, posypeme bazalkou a pokvapkáme citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1497
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1498

Podobné recepty:
  • Čerešňový (višňový) puding

    Čerešňový (višňový) puding

  • Husacie stehná na cesnaku

    Husacie stehná na cesnaku

  • Tvarohové rezne

    Tvarohové rezne

kuk