Špargľový koktail

2003-11-04

Ingrediencie

  • 500 g čerstvej špargle, 0,5 l kyslej smotany, 1 konzervu šampiňónov, kôpor, soľ, mleté biele korenie, 1 hlávku šalátu, 2 vajcia uvarené natvrdo, toustový chlieb.

Postup

Krok 1

Špargľu dôkladne očistíme škrabkou, varíme asi pol minúty vo vode so soľou, citrónovou šťavou a troškou cukru. Odstavíme a necháme prikryté asi 15 až 20 minút. Špargľu nakrájame na kocky, pridáme hríby, posekaný kôpor, soľ, biele korenie, vajcia pokrájané na kocky, smotanu. Premiešame a necháme vychladnúť. Podávame na šalátovom liste, pokvapkanom citrónom a s toastami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 789
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

790

Podobné recepty:
  • Zemiaky á la Vernerie

    Zemiaky á la Vernerie

  • Reďkovkový šalát s kalerábom a jogurtom

    Reďkovkový šalát s kalerábom a jogurtom

  • Tvarohovo makový koláč

    Tvarohovo makový koláč

kuk