Bratislavský guláš pre deti

2015-12-08

Ingrediencie

  • 400 g teľacieho mäsa
  • trochu olej
  • 1 ks cibuľu
  • trochu soľ
  • trochu citrón
  • štipka cukru
  • 1 ks konzervu sterilizovaného hrášku
  • 1 ks mrkvu
  • trochu mlieko
  • trochu mlieko
  • trochu zelenú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, soľ, cukor a premiešame. Podľa potreby podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Pridáme postrúhanú mrkvu, pokrájaný citrón, hrášok bez nálevu a dodusíme. Z mlieka a múky urobíme zátrepku a ňou guláš zahustíme. Do hotového guláša pridáme zelenú petržlenovú vňať. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1028
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1029

Podobné recepty:
  • Rezne s plnkou

    Rezne s plnkou

  • Hovädzia pečienka na zelenine

    Hovädzia pečienka na zelenine

  • Plnená hovädzia pečienka III

    Plnená hovädzia pečienka III

kuk