Zemiaky s cesnakom

2003-10-31

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 8 strúčikov cesnaku, 1 lyžicu bravčovej masti, 1 lyžičku soli.

Postup

Krok 1

Zemiaky ošúpeme, pokrájame na väčšie kúsky, osušíme ich v utierke, poukladáme na suchý plech a upečieme do zlatista. Vo väčšej miske rozmiagame očistený cesnak spolu so soľou a bravčovou masťou. K cesnaku pridáme upečené zemiaky a premiešame. Podávame so sladkým mliekom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 709
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

710

Podobné recepty:
  • Špagety s tuniakom

    Špagety s tuniakom

  • Baklažán zapečený s rajčinami

    Baklažán zapečený s rajčinami

  • Brokolicovo karfiolová polievka

    Brokolicovo karfiolová polievka

kuk