Jemná hubová nátierka
2003-10-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Rôzne , Predjedlá, chuťovky, nátierky , Kombinované nátierky
Ingrediencie
- 2 lyžice masla, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, soľ, mletú červenú papriku, 300 g šampiňónov, 1 lyžicu mandlí, štipku estragónu, 2 lyžice vína, kyslú. alebo šľahačkovú smotanu.
Postup
Krok 1
Na masle osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, soľ, mletú červenú papriku. Pridáme pokrájané šampiňóny, ošúpané mandle, estragón, podlejeme vínom a dusíme pokým huby nie sú mäkké. Udusené huby rozmixujeme na hladkú hmotu. Primiešame smotanu, alebo ušľahanú šľahačkovú smotanu. Natierame na hrianky.