Jemná hubová nátierka

2003-10-30

Ingrediencie

  • 2 lyžice masla, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, soľ, mletú červenú papriku, 300 g šampiňónov, 1 lyžicu mandlí, štipku estragónu, 2 lyžice vína, kyslú. alebo šľahačkovú smotanu.

Postup

Krok 1

Na masle osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, soľ, mletú červenú papriku. Pridáme pokrájané šampiňóny, ošúpané mandle, estragón, podlejeme vínom a dusíme pokým huby nie sú mäkké. Udusené huby rozmixujeme na hladkú hmotu. Primiešame smotanu, alebo ušľahanú šľahačkovú smotanu. Natierame na hrianky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 743
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

744

Podobné recepty:
  • Tvarohová nenáročná nátierka so škvarenou údenou slaninou

    Tvarohová nenáročná nátierka so škvarenou údenou slaninou

  • Cesnak v oleji

    Cesnak v oleji

  • Cisársky trhanec

    Cisársky trhanec

kuk