Nové zemiaky s vajcom

2003-06-17

Ingrediencie

  • 1 kg nových zemiakov, 4 natvrdo uvarené vajcia, plnotučnú horčicu, kyslú smotanu, pažítku, jarnú cibuľku, soľ, farebné korenie, sezónnu zeleninu.

Postup

Krok 1

Z vajec oddelíme žĺtky a vymiešame ich s horčicou, postupne vmiešame kyslú smotanu, až vznikne hustá pevná omáčka. Dochutíme soľou, korením a posekanou pažítkou. Uvarené, vlažné zemiaky pokrájame na plátky, prelejeme omáčkou a posypeme posekanými bielkami a jarnou cibuľkou. Podávame so sezónnou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1152
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1153

Podobné recepty:
  • Karfiol na taliansky spôsob

    Karfiol na taliansky spôsob

  • Tvarohové knedle I

    Tvarohové knedle I

  • Šampiňóny so smotanou

    Šampiňóny so smotanou

kuk