Satinského hrianka

2003-04-08

Ingrediencie

  • 4 krajce chleba, 4 vajcia, olej, malú paštétu (napr. Majka).

Postup

Krok 1

Z krajcov chleba vyrežeme striedku. Striedku natrieme jemnou vrstvou paštéty. Neporušenú kôrku položíme na olej, po opražení ju otočíme a do stredu vyklopíme vajce (kôrka zabráni roztekaniu). Súčasne, vedľa kôrky, opražíme aj striedku z oboch strán. Keď je striedka opražená, vložíme ju natretou stranou do pôvodnej kôrky na vajce . Celú hrianku podoberieme a preložíme na tanier. Môžeme ozdobiť rajčinou a paprikou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1065
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1066

Podobné recepty:
  • Šalát – čínsky rapid

    Šalát – čínsky rapid

  • Cuketovo cestovinový šalát s jablkami

    Cuketovo cestovinový šalát s jablkami

  • Banánový koktail

    Banánový koktail

kuk