Rezy z krkovičky so zeleninovým ragú

2003-02-12

Ingrediencie

  • 200 g údenej varenej krkovičky, 70 g chrenu, 300 g zemiakov, 1 papriku, 1 mrkvu, cibuľu, maslo.

Postup

Krok 1

Pokrájanú mrkvu povaríme do polomäkka vo vode s lyžičkou masla. Papriku, mrkvu a cibuľu pokrájame na kúsky a osmažíme na masle. Plátky krkovičky pomaly opečieme na masle z oboch strán. Podávame s opečenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 718
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

719

Podobné recepty:
  • Slivkové knedle z mletého mäsa

    Slivkové knedle z mletého mäsa

  • Zabíjačkový guláš

    Zabíjačkový guláš

  • Zemiaková placka plnená mäsom

    Zemiaková placka plnená mäsom

kuk