Horiaci guláš

2002-10-08

Ingrediencie

  • 1 kura, 3 lyžice masti, 2 cibule, 1 lyžicu mletej červenej papriky sladkej, 1 lyžičku mleté červenej papriky štipľavej, vývar, soľ, 2 zelené papriky, 2 lyžice rajčinového pretlaku, 6 šampiňónov, 0,2 dl alkoholu (borovička, marhuľovica, vodka,...).

Postup

Krok 1

Na masti osmažíme do zlatista na kúsky pokrájané kura, spolu s pokrájanou cibuľou. Zasypeme mletou paprikou sladkou I štipľavou, osolíme, podlejeme vývarom, pridáme pokrájané papriky a šampiňóny. Dusíme do mäkka a nakoniec zahustíme pretlakom. Guláš dáme na tanier, pridáme kúsky kurčaťa, polejeme alkoholom, zapálime a zhasneme plameň. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 825
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

826

Podobné recepty:
  • Kurča dusené na smotane

    Kurča dusené na smotane

  • Cesnakové kura II

    Cesnakové kura II

  • Morčacie rezne v alobale

    Morčacie rezne v alobale

kuk