Šekelský guláš

2002-09-13

Ingrediencie

  • 750 g bravčového pliecka, 5 cibúľ, 3 až 4 strúčky cesnaku, rascu, soľ, mleté čierne korenie, kôpor, tuk (olej), kyslú kapustu, 2 kyslé smotany.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na kocky, cibuľu na malé kocky, cesnak na plátky. Všetko dáme do hrnca (bez tuku!), posypeme rascou, osolíme, okoreníme a pridáme 1 veľkú lyžicu pokrájaného kôpru. Nepodlievame a na miernom ohni dusíme. Pokiaľ mäso nepustí šťavu, iba v krajnom prípade môžeme mierne podliať vodou. Keď je mäso polomäkké, pridáme scedenú kapustu a dusíme, pokiaľ nie je mäso mäkké. Nakoniec pridáme 1 až 2 kyslé smotany.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1260
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1261

Podobné recepty:
  • Moravský závitok na pive

    Moravský závitok na pive

  • Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

    Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

  • Námornícke mäso

    Námornícke mäso

kuk